• Μειωμένη τιμή
  • Μειωμένη τιμή

Τραπεζομάντηλο (150Χ190) Nima Home Cheers

12,60 € -30% 18,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482086944

Τραπεζομάντηλο με σύνθεση 100% cotton από την εταιρεία Nima Home. Το απαλό βαμβακερό του ύφασμα πέφτει ανάλαφρα και στρώνει όμορφα στο τραπέζι. Διατηρεί το χρώμα του αναλλοίωτο για πολύ καιρό και είναι πολύ ανθεκτικό στον χρόνο και στις συχνές πλύσεις για να συντροφεύσει τα τραπέζια και τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για πολλά χρόνια.

Μέγεθος
Διάσταση

Τραπεζομάντηλο με σύνθεση 100% cotton από την εταιρεία Nima Home. Το απαλό βαμβακερό του ύφασμα πέφτει ανάλαφρα και στρώνει όμορφα στο τραπέζι. Διατηρεί το χρώμα του αναλλοίωτο για πολύ καιρό και είναι πολύ ανθεκτικό στον χρόνο και στις συχνές πλύσεις για να συντροφεύσει τα τραπέζια και τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για πολλά χρόνια.Το τραπεζομάντηλο Cheers φέρνει γιορτινή διάθεση στο τραπέζι σας, με το όμορφο καρό σχέδιό του και τις υπέροχες αποχρώσεις του πράσινου και του κόκκινου. Είναι ιδανικό για να διακοσμήσει την κουζίνα ή την τραπεζαρία σας το Χειμώνα και να δημιουργήσει γλυκιά ατμόσφαιρα. Προσφέρεται σε τέσσερις διαστάσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο τραπέζι σας. Συνδυάστε το με τα υπόλοιπα είδη της σειράς Cheers, όπως runner, καρέ, σουπλά, ποδιά, γάντι και πιάστρα κουζίνας για μια ολοκληρωμένη διακόσμηση του σπιτιού τις γιορτινές ημέρες του χρόνου!.

• Ποιότητα: 100% βαμβάκι

• Διάσταση: 150Χ190

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Τραπεζομάντηλα
Κουζίνας
Ποιότητες
100% Βαμβάκι
Χρώμα
Μπορντώ-Κυπαρισσί Καρώ
5206482086944
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!