• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Σεντόνια Υπέρδιπλα (σετ) Nima Home Boca Earth

52,20 € -10% 58,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482084421

Σετ σεντόνια από 80% βαμβάκι percale και 20% viscose. Ιδανικά για να σας προσφέρουν έναν ήρεμο και υγιή ύπνο όλες τις εποχές του χρόνου. Ο συνδυασμός του φυσικού βαμβακιού percale με τη βισκόζη δημιουργεί ένα εξαιρετικά απαλό ύφασμα. Στην ύφανση percale οι ίνες υφαίνονται μαζί μία προς μία, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ύφασμα υψηλής πυκνότητας που είναι εξίσου μαλακό και στις δύο πλευρές. Οι ίνες της βισκόζης κατασκευάζονται από πολτοποιημένο ξύλο δέντρου και προσομοιάζουν την υφή του μεταξιού. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό το ύφασμα είναι εξαιρετικά μαλακό, αναπνέει, δεν ηλεκτρίζεται, είναι ελαφρύ και απορροφητικό και διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του για πολύ καιρό.Ανακάλυψε την ολοκαίνουρια και ανανεωμένη συλλογή της Nima Home και κάνε δικό σου το σετ που σου ταιριάζει με ένα κλικ.

Μέγεθος
Διάσταση

Σετ σεντόνια από 80% βαμβάκι percale και 20% viscose. Ιδανικά για να σας προσφέρουν έναν ήρεμο και υγιή ύπνο όλες τις εποχές του χρόνου. Ο συνδυασμός του φυσικού βαμβακιού percale με τη βισκόζη δημιουργεί ένα εξαιρετικά απαλό ύφασμα. Στην ύφανση percale οι ίνες υφαίνονται μαζί μία προς μία, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ύφασμα υψηλής πυκνότητας που είναι εξίσου μαλακό και στις δύο πλευρές. Οι ίνες της βισκόζης κατασκευάζονται από πολτοποιημένο ξύλο δέντρου και προσομοιάζουν την υφή του μεταξιού. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό το ύφασμα είναι εξαιρετικά μαλακό, αναπνέει, δεν ηλεκτρίζεται, είναι ελαφρύ και απορροφητικό και διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του για πολύ καιρό.Τα σεντόνια Boca Earth έχουν πρωτότυπο abstract σχέδιο σε γήινες, ζεστές αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ. Η τάση της γήινης διακόσμησης επιστρέφει δυναμικά για να γεμίσει το σπίτι με ηρεμία και ανεπιτήδευτες πινελιές που θυμίζουν τη φύση. Ένα σετ με χρώματα που καταπραΰνουν και βοηθούν στη χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα είναι ουδέτερα και μπορούν να ταιριάξουν πολύ εύκολα στο υπνοδωμάτιο.  Ανακάλυψε την ολοκαίνουρια και ανανεωμένη συλλογή της Nima Home και κάνε δικό σου το σετ που σου ταιριάζει με ένα κλικ.

 

• Ποιότητα: 80% βαμβάκι- 20% Βισκόζη,180 κλωστές ανά ίντσα

• Το σετ περιλαμβάνει: 1 τεμάχιο πανωσέντονο,1 τεμάχιο κατωσέντονο,2 τεμάχια μαξιλαροθήκες

• Διαστάσεις: Πανωσέντονο & κατωσέντονο 240Χ260,μαξιλαροθήκες 52Χ72

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Ποιότητες
80% Βαμβάκι - 20% Βισκόζη
Χρώμα
Γκρι-Μπεζ
5206482083578
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!