• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Παπλωματοθήκη Υπέρδιπλη (σετ) Nima Home Elysian

49,50 € -10% 55,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482083684

Σετ παπλωματοθήκη από 100% βαμβάκι 144 κλωστών, κατάλληλο για τις πιο κρύες εποχές του έτους,της εταιρείας Nima Home.Έχει φυσική βαμβακερή σύνθεση, φιλική προς την επιδερμίδα και ιδανική για άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Το απαλό του ύφασμα αναπνέει χωρίς να ηλεκτρίζεται και είναι κατάλληλο για όσους εμφανίζουν αλλεργίες.  Ταυτόχρονα, είναι πολύ ανθεκτικό στις συχνές πλύσεις και διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του για πολύ καιρό, χωρίς να απαιτεί ειδική φροντίδα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα.

Μέγεθος
Διάσταση

Σετ παπλωματοθήκη από 100% βαμβάκι 144 κλωστών, κατάλληλο για τις πιο κρύες εποχές του έτους. Έχει φυσική βαμβακερή σύνθεση, φιλική προς την επιδερμίδα και ιδανική για άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Το απαλό του ύφασμα αναπνέει χωρίς να ηλεκτρίζεται και είναι κατάλληλο για όσους εμφανίζουν αλλεργίες.  Ταυτόχρονα, είναι πολύ ανθεκτικό στις συχνές πλύσεις και διατηρεί το σχήμα και το χρώμα του για πολύ καιρό, χωρίς να απαιτεί ειδική φροντίδα στο πλύσιμο και το σιδέρωμα. Το βαμβακερό σετ παπλωματοθήκης Elysian έχει σκούρο γκρι χρώμα που λειτουργεί σαν καμβάς για τις χρυσαφένιες πινελιές που αποτυπώνουν ένα μεγάλο μοτίβο με φυλλωσιές το οποίο αγκαλιάζει την αισθητική του Glam. Πλούσιο και ταυτόχρονα κομψό, το σχέδιό του ισορροπεί άψογα ανάμεσα στη λειτουργικότητα και την πολυτέλεια. Ένα σετ που θα αναδείξει κάθε υπνοδωμάτιο με τη λάμψη και την καλαισθησία του.

• Ποιότητα: 100% βαμβάκι,144 κλωστές ανά ίντσα

• Το σετ περιλαμβάνει: 1 τεμάχιο παπλωματοθήκη,2 τεμάχια μαξιλαροθήκες

• Διαστάσεις: Παπλωματοθήκη 220Χ240,μαξιλαροθήκες 52Χ72

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Ποιότητες
100% Βαμβάκι
Χρώμα
Γκρί Σκούρο-Μουσταρδί
5206482055629
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!