• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Πάντα Κούνιας 40x200 Nima Home Brillo

24,30 € -10% 27,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482101043

Πάντα κούνιας εξαιρετικής απαλότητας απο την εταιρεία Nima Home. Έχει πολύ μαλακή αίσθηση και είναι υποαλλεργική, ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Το φυσικό της ύφασμα με σύνθεση από 100% βαμβάκι αναπνέει και και είναι ιδανικό για να προσφέρει στο μωρό τον ήρεμο και υγιή ύπνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

Μέγεθος
Διάσταση

Πάντα κούνιας από 100% βαμβάκι έχει φυσική σύνθεση και πολύ απαλή υφή ώστε να είναι φιλική προς την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Εφαρμόζει άψογα στην κούνια και μένει σταθερή για να προσφέρει ασφάλεια και να προστατεύσει το μωρό σας. Χάρη στο βαμβακερό της ύφασμα είναι υποαλλεργική και αναπνέει φυσικά, χωρίς να ηλεκτρίζεται ώστε να προσφέρει στο μωράκι σας τον ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.Η πάντα Brillo συνδυάζει αρμονικά τις αποχρώσεις του μπεζ με το τιρκουάζ και το γαλάζιο σε ένα γλυκό σχέδιο με χαριτωμένα σκαντζοχοιράκια και το ουράνιο τόξο που θα χαρίσει γλυκιά παιχνιδιάρικη διάθεση στο δωμάτιο του μωρού σας. Χάρη στις ουδέτερες αποχρώσεις και το μινιμαλιστικό της μοτίβο είναι ιδανική για να δημιουργήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο βρεφικό δωμάτιο, κατάλληλη για να βοηθήσει το μωρό να χαλαρώσει και να κοιμηθεί. Συνδυάστε τη με ασορτί σεντόνια και κουβερλί ή κουβέρτα για ένα παραμυθένιο βρεφικό δωμάτιο.

• Ποιότητα: 100% βαμβάκι

• Διάσταση:  Πάντα 40x200

• Φροντίδα: Πλύσιμο στους 30 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Ποιότητες
100% Βαμβάκι
Χρώμα
Λευκό-Σιέλ-Μπεζ
5206482101043
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!