Θερμός Coffee Mug 350ml εstia Olympiacos BC Edition 00-13264

19,90 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5207158013264

Άλλο ένα ντέρμπι ξεκινά! Η αγαπημένη σας ομάδα έρχεται τώρα στα θερμός Travel Flask,Travel Cup & CoffeeMug της Estia. Τα επισημά θερμός Ολυμπιακός Basketball Edition θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή δώρου για εσάς και τους φίλους σας. Κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, απαλλαγμένο από ουσίες BPA, που διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση των υγρών. Το διπλό τοίχωμα των θερμός Coffee Mug  τα διατηρεί 8 ώρες κρύα και έως 6 ώρες ζεστά.Διαθέτουν ανοξείδωτο καλαμάκι και βουρτάκι καθαρισμού. Τα θερμός Coffee Mug, έχουν οικολογικό χαρακτήρα καθώς είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, συνδράμουν στη μείωση του πλαστικού και διαθέτουν συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι.

Χρωμα
  • Κόκκινο

Άλλο ένα ντέρμπι ξεκινά! Η αγαπημένη σας ομάδα έρχεται τώρα στα θερμός Travel Flask,Travel Cup & CoffeeMug της Estia. Τα επισημά θερμός Ολυμπιακός Basketball Edition θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή δώρου για εσάς και τους φίλους σας. Κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι 18/10, απαλλαγμένο από ουσίες BPA, που διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση των υγρών. Το διπλό τοίχωμα των θερμός Coffee Mug  τα διατηρεί 8 ώρες κρύα και έως 6 ώρες ζεστά.Διαθέτουν ανοξείδωτο καλαμάκι και βουρτάκι καθαρισμού.Τα θερμός Coffee Mug, έχουν οικολογικό χαρακτήρα καθώς είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, συνδράμουν στη μείωση του πλαστικού και διαθέτουν συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι.

  • Ποιότητα: 18/10 Ανοιξείδωτο ατσάλι
  • Βάρος: 0,240 kg
  • Πλάτος: 8,7 cm
  • Μήκος: 8,7 cm
  • Ύψος: 12,1 cm
Ποιότητες
Μεταλλικό
Χρώμα
Κόκκινο
5207158013264
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!