• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Κουβέρτα Fleece Μονή 150x220 Nima Home Manta Wine Red

27,00 € -10% 30,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482049369

Κουβέρτα σέρπα με σύνθεση από 100% πολυέστερ της εταιρείας Nima Home. Η απαλή και ανάλαφρη αίσθηση σε συνδυασμό με τη μαλακή, χνουδωτή υφή της θα ζεστάνουν τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες σας. Τα λευκά είδη από polyester έχουν χαρακτηριστική ανθεκτικότητα και διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους ατόφιο, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά απαλά στην αφή και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Μια ζεστή και ελαφριά κουβέρτα που θα σας χαρίσει άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Μέγεθος
Διάσταση
Χρωμα
  • Μπορντώ

Κουβέρτα σέρπα με σύνθεση από 100% πολυέστερ. Η απαλή και ανάλαφρη αίσθηση σε συνδυασμό με τη μαλακή, χνουδωτή υφή της θα ζεστάνουν τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες σας. Τα λευκά είδη από polyester έχουν χαρακτηριστική ανθεκτικότητα και διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους ατόφιο, ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικά απαλά στην αφή και δεν απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Μια ζεστή και ελαφριά κουβέρτα που θα σας χαρίσει άνετο και ξεκούραστο ύπνο.Η κουβέρτα Manta Wine Red σε ζεστό κόκκινο του κρασιού χρώμα, που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με την υπέροχη, χνουδωτή υφή της, είναι η πλέον απαραίτητη προσθήκη για το χειμερινό look του υπνοδωματίου. Ιδανική για να τη συνδυάσετε με όποιο στιλ διακόσμησης επιλέξετε, καθώς προσφέρει μια μονόχρωμη βάση με απαλή υφή που χαρίζει αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε γύρω της το σκηνικό που θέλετε να έχει ο χώρος σας ώστε να χαλαρώνετε και να κοιμάστε με ηρεμία. 

• Ποιότητα: 100% πολυεστέρας

• Διάσταση: 150Χ220

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Τύπος
Fleece
Ποιότητες
100% Πολυεστέρας
Χρώμα
Μπορντώ
5206482049369
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!