• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Κουβέρτα Fleece Μονή 150x220 Nima Home Manta Red

27,00 € -10% 30,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482049376

Η κουβέρτα Manta Red σε ζωηρό κόκκινο χρώμα, που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με την υπέροχη, χνουδωτή υφή της, είναι η πλέον απαραίτητη προσθήκη για το χειμερινό look του υπνοδωματίου. Ιδανική για να τη συνδυάσετε με όποιο στιλ διακόσμησης επιλέξετε, καθώς προσφέρει μια μονόχρωμη βάση με απαλή υφή που χαρίζει αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε γύρω της το σκηνικό που θέλετε να έχει ο χώρος σας ώστε να χαλαρώνετε και να κοιμάστε με ηρεμία.Είναι απο 100% ύφασμα πολυεστέρα και δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει μόνο με ένα κλικ.

Μέγεθος
Χρωμα
  • Κόκκινο

Η κουβέρτα Manta Red σε ζωηρό κόκκινο χρώμα, που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με την υπέροχη, χνουδωτή υφή της, είναι η πλέον απαραίτητη προσθήκη για το χειμερινό look του υπνοδωματίου. Ιδανική για να τη συνδυάσετε με όποιο στιλ διακόσμησης επιλέξετε, καθώς προσφέρει μια μονόχρωμη βάση με απαλή υφή που χαρίζει αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε γύρω της το σκηνικό που θέλετε να έχει ο χώρος σας ώστε να χαλαρώνετε και να κοιμάστε με ηρεμία. 

• Ποιότητα: 100% πολυεστέρας

• Διάσταση: 150Χ220

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Τύπος
Fleece
Ποιότητες
100% Πολυεστέρας
Χρώμα
Κόκκινο
5206482049376
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!