• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Βρεφική Κάπα Μπάνιου 75x75 Nima Home Macaw

16,80 € -30% 24,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482067325

Κάπα μπάνιου βρεφική από 100% βαμβάκι, έχει φυσική σύνθεση και πολύ απαλή υφή πετσέτας ώστε να είναι φιλική προς την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού κι έχει στρογγυλεμένες γωνίες για μεγαλύτερη ασφάλεια και απαλότητα. Είναι εξαιρετικά απορροφητική, ιδανική για να αγκαλιάσει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και να στεγνώσει απαλά το μωρό. Χάρη στο βαμβακερό της ύφασμα είναι υποαλλεργική και αναπνέει φυσικά, χωρίς να ηλεκτρίζεται, ώστε να προσφέρει στο μωράκι σας άνεση και όμορφη αίσθηση μετά το μπάνιο του.

Μέγεθος

Κάπα μπάνιου βρεφική από 100% βαμβάκι, έχει φυσική σύνθεση και πολύ απαλή υφή πετσέτας ώστε να είναι φιλική προς την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού κι έχει στρογγυλεμένες γωνίες για μεγαλύτερη ασφάλεια και απαλότητα. Είναι εξαιρετικά απορροφητική, ιδανική για να αγκαλιάσει την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα και να στεγνώσει απαλά το μωρό. Χάρη στο βαμβακερό της ύφασμα είναι υποαλλεργική και αναπνέει φυσικά, χωρίς να ηλεκτρίζεται, ώστε να προσφέρει στο μωράκι σας άνεση και όμορφη αίσθηση μετά το μπάνιο του.Η κάπα Macaw θα φέρει μια τροπική αίσθηση στο μπάνιο του μωρού σας. Έχει υπέροχο κεντητό σχέδιο με παπαγάλους Μακάο και φυλλωσιές της ζούγκλας και βαμβακερή υφασμάτινη φάσα με τυπωτό σχέδιο σε αποχρώσεις του πράσινου. Ένα πρωτότυπο σχέδιο που θα χαρίσει στιγμές γέλιου στο μικρό σας καθώς θα ανακαλύπτει τα ζωάκια. Συνδυάστε την με ασορτί πετσέτες για να κάνετε το μπανάκι του μωρού σας ξεχωριστό

 

• Ποιότητα: 100% βαμβάκι

• Διάσταση: 75Χ75(0-12 μηνών)

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Ποιότητες
100% Βαμβάκι
Χρώμα
Λευκό-Μέντα
5206482038523
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!