• Με έκπτωση!
  • Με έκπτωση!

Βρεφικός Υπνόσακος 6-9 Μηνών Nima Home Moppet Gray

24,50 € -30% 35,00 €
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
5206482032149

Υπνόσακος βρεφικός από 100% βαμβάκι jersey της εταιρείας Nima Home. Ιδανικός για να κρατήσετε το μωράκι σας ζεστό τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου. Είναι πάρα πολύ μαλακός και έχει ποδαράκια όπως ακριβώς τα φορμάκια ώστε να μην νοιώθει το μωρό σας εγκλωβισμένο, καθώς και αποσπώμενα μανίκια ώστε να το προσαρμόζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία. Διατίθεται σε 2 μεγέθη 4-6 μηνών και  6-9 μηνών.

Μέγεθος
Χρωμα
  • Gray

Υπνόσακος βρεφικός από 100% βαμβάκι jersey της εταιρείας Nima Home. Ιδανικός για να κρατήσετε το μωράκι σας ζεστό τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες του χρόνου. Είναι πάρα πολύ μαλακός και έχει ποδαράκια όπως ακριβώς τα φορμάκια ώστε να μην νοιώθει το μωρό σας εγκλωβισμένο, καθώς και αποσπώμενα μανίκια ώστε να το προσαρμόζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία. Με τον βρεφικό υπνόσακο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε εάν ξεσκεπάστηκε το μωρό σας, καθώς μένει σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Χάρη στη φυσική βαμβακερή του σύνθεση προσφέρει απαλότητα και αναπνέει φυσικά, χωρίς να ηλεκτρίζεται. Το ύφασμά του είναι υποαλλεργικό και εξαιρετικά μαλακό, κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Επιπλέον έχει μεγάλη αντοχή στις συχνές πλύσεις, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Ο βαμβακερός υπνόσακος μωρού Moppet Gray έχει υπέροχο σχέδιο με γκρι αστεράκια σε λευκό φόντο και αγκαλιάζει το μωράκι σας με γλυκιά απαλότητα.

• Ποιότητα: 100% βαμβακερό ζέρσεϊ

• Μέγεθος: 6-9 μηνών

• Φροντίδα: Πλύσιμο στο πλυντήριο στους 30-40 βαθμούς στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα

Ποιότητες
100% Βαμβάκι
Χρώμα
Λευκό-Γκρι
5206482032149
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.

Το e-shop μας χρησιμοποιεί cookies για να σου εξασφαλίσει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης και σου συννηστούμε την αποδοχή των cookies!